Biologia si religia

Dupa cum unii probabil stiu, un eveniment imbucurator s-a petrecut acum mai mult timp in Romania, cea mai ortodoxa tara din Europa, un spatiu al credintei in Dumnezeu si personajul Satana, care sunt reale bineinteles, dupa cum stiintific sunt demonstrate in Biblie.

Evenimentul crestin il reprezinta scoaterea teoriei evolutiei din manualele scolare de biologie, o adevarata premiera. Occidentalii au spus ca suntem nebuni, ca indoctrinam copiii, ca Biserica e mana in mana cu statul, si alte erezii tipic vestice.

In primul rand, stiti vorba crestina: „Fericiti cei saraci cu duhul, caci a lor este imparatia cerurilor” (Matei 5:3). Dumnezeu nu vrea ca noi sa ne incarcam mintea cu detalii stiintifice despre aparitia vietuitoarelor (care pe deasupra mai sunt si false, eretice), El vrea sa inghitim doar ce scrie in Biblie si ce ne spune Sfanta Biserica, atat si nimic mai mult, caci ce-i mult strica.

Lui nu-I plac oamenii inteligenti, sceptici, Lui ii plac oamenii umili si dispusi sa execute voia Sa necontenit, fara sa se intrebe daca este bine sau nu. Lui nu-I plac savantii si specialistii, care Ii rastoarna existenta, ci oamenii care postesc, merg in fiecare zi la Biserica si nu isi pun intrebari care ar putea sa-i coste biletul catre Rai.

Ministerul Educatiei si Cercetarii a facut foarte bine, deci, voia lui Dumnezeu. Astfel, copiii de toate religiile si credintele vor invata la biologie ca omul si animalele au fost create de Domnul Dumnezeul Nostru, dupa chipul si asemanarea sa (mai putin africanii, care sunt negri si urati, nu prea seamana). Ce este mai minunat pentru cunoastere decat inca o ora de religie, pe langa Religie, Filozofie si Dirigentie?

De ce sa nu se impace si biologia cu credinta, caci, nu-i asa?, Dumnezeu este mai presus de orice stiinta.

El este mai presus si de logica. Chiar daca comportamentul Lui poate parea ciudat, ilogic, neconcordant, sau chiar patologic, tineti minte: Dumnezeu este mai presus de logica. Spuneti asta oricarui ateu si v-ati scos.

Daca insa continua sa va contrazica, daca sunteti mai slabi de inima si simtiti ca nu puteti continua conversatia pe cale civilizata, puneti mana la ureche si strigati „Nu te aud! Nu te aud!”.

2 comentarii

 1. Felul cum e înţeles creştinismul este o idolatrie jalnică.

  Evoluţionismul este o ideologie – deci tot o idolatrie.

  Succes în producţia de ouă !

  Vă invidiez, sincer…

  Nu aveţi nevoie de un angajat ?

  • Evolutionismul nu este o ideologie, ci o teorie stiintifica.
   Dar cum Dumnezeu este mai presus de stiinta, se stie cine invinge, pentru ca orice dovada stiintifica piere in fata credintei.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s