Negati evolutia

Comandati cartea „Evolutionismul si Ortodoxia„, o lucrare care reprezinta pozitia crestinismului fata de evolutionism, si ce urmareste sa scoata din cap tinerilor ortodocsi (si nu numai) orice gand legat de ideea blasfemica de teorie a evolutiei.

Această lucrare a fost scrisă cu scopul de a demonstra că evoluţionismul este incompatibil cu ortodoxia, dat fiind că dacă ar exista evoluţie, n-ar mai exista o fire omenească deplină şi mereu aceeaşi, la toţi oamenii şi în toate vremurile, pe care Dumnezeu Fiul să o fi luat pentru mântuirea noastră.

Aşadar, acceptarea evoluţionismului înseamnă negarea întrupării Fiului lui Dumnezeu. A susţine că există evoluţie înseamnă a nega faptul că Hristos este Dumnezeu şi Om deplin.

Care va sa zica, nu mai stati pe ganduri: comandati aceasta analiza stiintifica si negati evolutia, pentru a nu ajunge in Iad.

5 comentarii

 1. Nu uita sa mentionezi ca autorii sunt aceiasi cu cei care au conceput un Manual de Biologie pt. clasa a XI-a in 2002.
  Yay!

 2. Uite:

  „Creationism, teoria evolutiei si evolutionism” este o replica aproape pagina cu pagina la cartea recenta a unui creationist american, Geoffrey Simmons (”Billions Of Missing Links”), si va oferi suficienta informatie oricui doreste sa contreze majoritatea covarsitoare a argumentatiei creationiste/religioase, vechi si noi.

  http://pages.videotron.com/rica/

 3. Frate Nastafavrie, sunt convins ca in timp vei avea doua tipuri de cititori. Unii care inteleg si unii care nu 🙂 Nu m-ar mira sa te si citeze unii. Ceilalti! :))

 4. Ce frana este aceasta fenomenologie numita religie pentru progresul umanitatii. Deja devine patetic cum unii incearca din rasputeri sa combata un fapt stiintific la fel de veridic ca gravitatia… Si totusi … ce e mai greu de inteles?… ca o mutatie poate avea mai mult succes decat restul grupului din care s-a desprins ca o specie de sine statatoare, sau ca trei divinitati sunt privite ca unul singur….?

 5. Dumnezeu nu vrea prostirea oamenilor,ci evoluarea lor.
  ia-o logic…daca nu evoluam eram imbracati in frunze si alte alea. Nu mai aveam telefoane,televizoare,calculatoare, iar tu nu ai fii postat articole tampite pe internet!!!!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s