Catedrala Mantuirii Neamului 2

Revin cu niste chestiuni legate de problema banilor in legatura cu Sfanta Catedrala a Mantuirii Neamului. Tot felul de satanisti din astia atei, desi le-am explicat ca e pacat sa te regulezi cu religia, dansii nu se lasa.

Ei se intreaba de ce oameni de toate religiile contribuie din banii proprii la bugetul statului ortodox roman prin taxe si impozite, buget care aloca o parte insemnata de bani Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) si planurilor ei de mantuire a neamului. Raspunsul este simplu: pentru ca religia ortodoxa este adevarata, iar celelalte (inclusiv religia ateista) nu. Prin aceasta, consider ca statul le face un mare bine religiosilor pagani, intrucat in loc sa-i puna sa dea bani fiecare pentru religia lui, si sa lasam credintele in desertaciuni sa ia amploare, mai bine sa vina toti banii catre BOR, care detine Adevarul cel adevarat. Poate se mira unii de unde stiu aceasta din urma: pentru ca asa este, ar fi complet absurd sa fie religia ateista sau musulmana sau alte erezii adevarate, toata lumea stie asta.

In plus, statul incearca prin asta sa schimbe credintele tuturor oamenilor catre sfanta ortodoxie. Iar pentru asta toti oamenii trebuie sa contribuie, doar un banut pe Pamant este nimic in comparatie cu Mantuirea pe care o puteti primi daca urmati calea cea dreapta, oferita de Biserica si conducatorii tarii.

De aceea catedrala va purta numele de Catedrala Mantuirii Neamului, pentru ca se doreste mantuirea fiecarui cetatean al Romaniei, aducerea ereticilor pe drumul cel bun, deci a intregului Neam. Ea este inaltata asadar nu pentru mofturile Bisericii si Preafericitului, ci pentru popor. Vom fi o tara mandra, cea mai ortodoxa dintre toate cele lasate de Dumnezeu pe Pamant.

5 comentarii

 1. Dar Hristos a avut averi ca popii?
  Dar există şi Adevăr minciunat?
  Dar există creştini homosexuali?

  Dar poate fi mântuit neamul prin banii strânşi de popi?

  Mă opresc. Sunteţi pe calea pierzaniei. Să vedem ce vor face popii cu banii.

  • 1. Nu stim daca Hristos a avut averi, fiindca Biblia nu ne spune nimic despre ce a facut El intre varsta de 12 si 30 de ani.
   2. Tot ce vine de la Biserica Crestin-Ortodoxa este adevarat.
   3. Homosexualii sunt posedati de Satana.

   4. Poate, dupa cum am scris pe blog.

   5. Asta ii spun si lui Dumnezeu in fiecare zi, doar-doar o vedea ca recunosc ca sunt umil si m-o primi in Palatul Lui de clestar dupa ce mor.

 2. lasand la o parte treaba cu banii publici care ajung la BOR, ma uimeste fraza: „pentru ca religia ortodoxa e adevarata, celalalte nu.” ma cobor la nivelul asta al tau de gandire de acum 200 de ani si te intreb: daca te nasteai intr-un trib prin africa sau america latina, cum aflai tu de minunatul ortodoxism ca sa te convertesti la el?? nici nu vreau raspuns, nici nu ma intereseaza, pur si simplu nu m-am putut abtine cand am vazut atata ingoranta si prostie. Apropo, am ajuns intamplator aici de pe TLP

  • Nu pune la indoiala judecata lui Dumnezeu. El a vrut ca noi sa ne nastem printre ortodocsi, asa ca trebuie sa-L slavim si sa ne inchinam Lui de dimineata pana seara tarziu, incontinuu.
   Cu triburile are alte planuri.

 3. ok, am priceput, e la misto..peace!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s