Zeitgeist

In campania lor marsava de indoctrinare ateista, satanistii au mai venit cu o gaselnita necurata. Am descoperit de curand un documentar despre care mi-a spus un consatean ca este preasfant, despre Biserica si crestinism. Mare mi-a fost bucuria la auzul vorbelor acestea si imediat am fugit la gospodarie sa-l downloadez de pe ODC (stiu, este ilegal, dar moral).

Cand ii dau play, incepe unul sa-L ia in deradere pe Dumnezeu (dupa voce parea foarte gras, deci sigur nu tinea post). Ce mi-ai spus vecine sa vad, spurca-ti-as familia si neamul tau de satanisti, ai facut misto de mine!

Calauzit parca de o forta necurata, las asa-zisul documentar sa ruleze. Incepe sa-mi insire chestii complet ilogice despre alti sfinti pagani, (chipurile) mai anteriori decat venirea Mantuitorului nostru Iisus Hristos pe Pamant… Niste prostii. Explicatiile sunt multiple: fie Satana s-a intors in veacurile dinainte sub diverse chipuri pentru a sminti mintea omeneasca (ceea ce mi se pare credibil), fie s-au nascut diverse mituri care prooroceau venirea Domnului.

Orice varianta este posibila atata timp cat nu pune la indoiala existenta lui Dumnezeu. Caci daca o pune, este vai si amar de funduletul vostru obraznic ca ati putut sa credeti asa ceva.

Mi-a mai spus domnul vecin niste nume de alte documentare – The God Who Wasn’t There (nu stiu ce inseamna), si alte prostii, dar nici gand sa mai pun mana pe asemenea erezii. Prefer sa-mi activez scutul anti-ignorantei si sa ma concentrez pe lucruri serioase.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s