Concert satanist anulat

Iata ce mi-e dat de la Dumnezeu sa aflu intr-o belisima dimineata de sambata:

Concertul GOD DETHRONED din Oradea anulat din cauza autoritatilor locale

satanisti teribilisti

satanisti teribilisti

Pe 2 iulie 2009, autoritatile locale din Oradea, prin vocea consilierului local Dan Octavian au decis ca show-ul trupei olandeze God Dethroned, programat duminica, 5 iulie in Clubul Blue Monday din Oradea trebuie anulat din motive care tin de faptul ca trupa este calificata ca fiind satanista, astfel ca domnul Octavian Dan (PNL) impreuna cu ceilalti consilieri au decis ca nu pot accepta ca acest concert sa se desfasoare in orasul pe care il pastoresc.

Aceasta anulare constituie o premiera in Romania, in conditiile in care niciun show n-a fost anulat din acest motiv de catre autoritati in ultimii 20 de ani, mai mult pentru God Dethroned este de asemenea o premiera, trupa nefiind cenzurata in acest fel niciodata de-a lungul celor aproape 20 de ani de activitate. Mentionam ca evenimentul programat duminica, 5 iulie era unul cu caracter privat si se desfasura in clubul Blue Monday din centrul orasului Oradea.

http://www.metalhead.ro/stiri/Autoritatile_din_Oradea_au_interzis_concertul_God_Dethroned-aid-65005-l-1

Mare om, mare caracter, acest domn Octavian Dan. Gandirea dumnealui liberala s-a dovedit puternic activa, trecand peste preconceptiile medievale ale diversilor specimene care ar putea sa lanseze scandaluri si injective la adresa conducerii sale, doar pentru a-i apara pe acesti satanisti.

Contestatarii inconstienti sustin ca, de moment ce behaiala concertul are un caracter privat, nu se poate discuta intr-o democratie europeana si civilizata de interzicerea lui. Dar acum va intreb eu pe voi: ce este mai important – niste legi amarate sau cuvantul lui Dumnezeu?

Evident ca orice om rational si cu capul pe umeri stie ca nimic nu este mai presus de Domnul, asa ca satanistii astia ar face bine sa zica mersi ca nu sunt batuti cu pietre, asa cum scrie in Sfintele Scripturi. Asemenea specimene propovaduitoare de ateism nu ar trebui lasate libere sa impregneze mintea naivilor cu indoctrinare ateista.

Prin acest act de bravie si credinta neindoita mai presus de legile interne si europene, al domnului Octavian Dan impreuna cu consiliul sau, ma simt inca o data mandru ca sunt roman, cetatean al unei Romanii ultra-crestin-ortodoxe. Bravo!

3 comentarii

  1. vorba romanului: mananca rahat si crapi! cretin ignorant!…

    • daca crap sa crap de mana lui Dumnezeu, caci Lui m-as darui oriunde si oricand, precum o mireasa mirelui in noaptea nuntii.

  2. Glumesti, nu?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s