Scopul vietii

Fiecare dintre noi si-a pus macar o data intrebarea: care este scopul vietii. Raspunsul este simplu: sa-L veneram pe Dumnezeu. Doar El este Creatorul nostru si al Universului, asa ca Lui ii datoram noi viata, fie ca vrem, fie ca nu; dar mai bine este sa vrem. Caci Bunul nostru Tata Ceresc stie ce purtam in gand, iar de-i purtam pica si ganduri meschine, de noi se va lepada si in voia Satanei ne va lasa.

Nu luati asta ca pe o amenintare, este total gresit sa credeti asa ceva. Dumnezeu ne vrea numai binele si, ca dovada a dragostei Lui pentru El, ne da libertatea sa alegem calea. Insa aveti grija pe care o alegeti, caci una din ele va va duce catre pierzanie.

Revenind la scopul vietii, sa-i luam pe atei. Ce scop in viata au ei? Nici unul. Nici nu-mi pot imagina cum e sa duci o viata atat de monotona, in care sa nu te rogi, sa nu-ti faci sperante, sa nu lupti pentru Mantuire. Ei insisi se cred propriul lor dumnezeu, dar acesta este mare pacat. Ganditi-va cum ar fi o lume plina de acesti oameni fara dumnezeu: un haos.

Asadar, cu ce scop a mai fost Creata atunci viata, daca n-a inventat-o nimeni? Este absurd, o contradictie logica foarte clara. Viata nu poate fi creata decat daca a creat-o cineva, iar acel cineva este Dumnezeu, iar ca dovada irefutabila a lasat Biblia. Dupa cum am mai spus, ce alta dovada poate fi mai buna pentru existenta lui Dumnezeu decat insusi cuvantul Lui?

Nu va mai luati dupa guverne, dupa NASA si americani satanisti, luati partea buna: locuiti in cea mai religioasa tara din Europa – Romania, deci cea mai bogata din punct de vedere spiritual. Faptul ca e vai de capul ei nu se datoreaza indoctrinarii oamenilor (mai ales cei de la sate, cum sunt eu), nici vorba, ci este un semn clar ca Dumnezeu ne testeaza credinta pana la capat, asa cum si Avraam a fost dispus sa-si omoare fiul la porunca bunului Dumnezeu. Asa credinta Adevarata mai zic si eu; dupa cum bine zic si crestinii: crede si nu cerceta!

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s