Pacaleala Apollo

Am sa va demonstrez astazi ca omul nu a aterizat niciodata pe Luna si deci ca misiunea Apollo a satanistilor de americani este o inscenare nesimtita.

Priviti aceasta poza:

Apollo

Apollo

Vedeti cum flutura steagul? Pe Luna se stie ca Dumnezeu nu da vanturi (scuzati-mi expresia), deci steagul nu avea cum sa fluture in halul acela. Americanii si NASA sunt atat de prosti incat nu si-au dat seama de treaba asta, si au facut filmuletul cu steagul care flutura in vant.

Ei si-au inchipuit ca daca filmeaza niste oameni si reduc viteza derularii filmului astfel incat sa para ca sar mai incet, ne prostesc pe noi. Ei bine, nu-i asa, sunt atatia oameni inteligenti care si-au dat seama ca scenariul american nu poate fi adevarat, ceea ce reprezinta inca o dovada a conspiratiei pe care incearca sa ne-o bage pe gat.

4 comentarii

 1. M-aş fi aşteptat la mult mai mult scepticism şi rigurozitate ştiinţifică în faţa teoriilor conspiraţioniste din partea unui militant anti-religie.

  Şi asta nu înseamnă că mie îmi plac religiile, ci doar că nu îmi plac teoriile conspiraţioniste, mai ales acelea care în mod evident sunt false.

  Citeşte punctul 5 de aici.

  • articolul e clar o ironizare a teoriei conspirationiste, nu o aprobare.

  • Orice crestin ortodox (sau chiar catolic), indoctrinat intru dreapta credinta, simte ca misiunea satanista Apollo nu este adevarata, iar simtirea este data de la Dumnezeu, care scrie in Biblie ca Pamantul este plat si se sprijina pe piloni – o dovada clara ca acele poze sunt trucate, iar alta dovada este ca americanii sunt satanisti, deci n-au ajuns pe Luna. Satana e pe Pamant, printre noi, in atei, in cipuri si in coduri de bare, ce sa caute pe Luna?

   • :)) ok. mea culpa.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s