Coduri de bare 666

M-am decis cu ceva timp in urma sa nu mai utilizez produse din hiperpiata din oras, sau cele cu ambalaje comerciale. Motivul? Toata lumea stie ca ele contin coduri de bare in care se ascunde cifra Satanei, 666. Uitati aici dovada:

Dovada

Codurile de bare 666

Guvernele lumii, masonii, se pare ca ascund acest aspect pentru a-si duce la implinire planul diabolic, acela de aducere a Noii Ordini Mondiale. Ei ne cred prosti, niste marionete care nu gandim deloc si care nu realizam ca misiunea lor este sa ne prosteasca si sa prevesteasca sfarsitul lumii.

Oameni buni, nu mai fiti naivi, ganditi rational si deschideti ochii la ce se intampla. Oamenii tind sa se indeparteze tot mai mult de biserica, de Dumnezeu, si nu se mai preocupa atat de mult de cele duhovnicesti. Este trist dar adevarat.

Despre numarul Fiarei scrie si in Sfanta Biblie, in Apocalipsa 13:

17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

Cine are ochi de vazut sa vada, caci Dumnezeu este atotbun, insa El lasa pe Diavol sa-si faca Lucrarea, pentru a vedea care din ei este mai tare si care inregistreaza un scor mai bun la sfarsit.

Acuma fiecare alege de partea cui vrea sa fie, dar tineti minte ca daca vreti sa va mantuiti, trebuie sa alegeti calea cea Dreapta prin intoarcerea spatelui catre Necuratul si preasflavirea fara incetare a Domnului Dumnezeului Nostru. Altfel, va asteapta iadul.

2 comentarii

  1. asa este!!fara sa ne dam seama pe toate produsele noastre exista „numarul Bestiei”!! iata cateva titluri pe care le puteti scoate de pe odc:Zeitgeist(1 si Addendum,ILLUMINATI(VI-L RECOMAD CU PLACERE),Global Dimming

    • Intr-adevar. Unii satanisti atei spun ca cifra 6 contine linii si spatii si difera de la dreapta la stanga, pe cand barele lungi sunt doar 2 dungi. Asta da aberatie.

      Si Zeitgeist e o prostie, spune ca au fost alti zei inaintea lui Iisus cu aceeasi poveste, uitand sa mentioneze ca Satana s-a intors in timp si a plantat acele povesti inainte de venirea Mantuitorului, pentru a ne sminti noua dreapta credinta intru Domnul.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s