Ateii

Navigam eu ieri pe un forum crestin-ortodox din Romania. Mare mi-e bucuria cand vad atatia oameni plini de credinta adunati in sfintele lacase virtuale, dornici sa perpetueze invataturile dumnezeiesti printre biti.

Problema este ca, din cand in cand, mai apare cate un satanist din asta ateu, gata sa strice armonia crestina cu povestile lui stiintifice.

Eu nu sunt atat de indoctrinat incat sa nu iau in considerare stiinta, insa detin destul creier logic de gandit incat sa-mi dau seama ca stiinta e limitata, pe cand religia nu; ceea ce mintea atee nu e capabila sa conceapa. Ateii sunt atat de indoctrinati de Satana, incat au ajuns sa-l nege pe Creatorul lor si sa insire basme ca „evolutia” si „Big Bang” pe care nici un om sanatos la cap nu le mai crede.

Ganditi-va asa: un om sa apara dintr-o bacterie. Este absurd. In schimb, o creatie savarsita de un creator este mai mult decat logic. De aici putem cu usurinta sa deducem ca mintea atee este impregnata cu ilogisme din belsug.

Un alt exemplu: ateii au inceput sa scormoneasca istoria si sa nege existenta Domnului nostru Iisus Hristos, cum ca nu ar exista destule dovezi care sa-L ateste. Ei cum cred in existenta lui Darwin dar o neaga pe cea a Mantuitorului? Se fac ca uita de cea mai mare dovada a umanitatii pentru viata si faptele lui Iisus: Biblia, chiar insusi cuvantul Domnului. Cine altcineva ar putea dovedi mai bine existenta Lui decat Cartea lasata de El?

Mi se pare, deci, inadmisibil cum in secolul 21 cineva mai poate debita asemenea aberatii logice si stiintifice. E un semn clar ca sfarsitul lumii prezente se apropie cu pasi repezi catre noi. Si mi se mai pare inadmisibil ca noi toti avem de suferit din cauza unor atei cu mintea involburata de mrejele Diavolului… Dar cine suntem noi sa ne indoim de dreapta judecata a Domnului?

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s